Gastenboek

Benieuwd wat mensen van mijn werk en werkwijze vinden? Of wil je zelf je mening toevoegen? Dat kan allemaal via mijn gastenboek.

20-10-2017Jeroen Komen

Wij zijn op 15 september getrouwd in het Alkmaarse stadhuis, en hebben die middag een wandeling door de Schoorlse Duinen gemaakt met onze gasten. Dankzij Daniël hebben we hier prachtige foto's van. Vooraf hebben we prettige voorgesprekken gehad, en altijd snelle reactie. Op de dag zelf trad hij niet op de voorgrond waardoor we heel veel mooie, spontane, foto's hebben. Hij gaf tussendoor goede tips en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de dag zelf!

03-08-2017Ryanne

Tijdens onze vakantie ben ik op het strand van Callantsoog ten huwelijk gevraagd door mijn vriend. Wij wilden graag een loveshoot op dezelfde locatie. Daniël had gelukkig tijd voor ons op zo’n korte termijn. Wij zijn erg tevreden over hoe het allemaal is gegaan. Daniël is vriendelijk, neemt de tijd, denkt met je mee… in één woord: super! De foto’s zijn erg mooi geworden, het zijn er ook veel! Het was voor ons een mooie ‘oefening’ voor de bruiloft volgend jaar. Wij bevelen Daniël absoluut aan :)

22-07-2017Annelies Stegers

Gisteren hebben we de ingelijste foto's op kunnen halen en nu hangen ze dan eindelijk in de kamer. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat. Een heel fijn en mooi aandenken aan onze 40-jarige bruiloft. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor jouw grote aandeel daarin! Een warme groet met dikke zoen van Annelies en Sjaak Stegers!

25-05-2017Familie Manno

Wat hebben we een leuke gezinsfotoshoot bij je gedaan Daniël. De sfeer was goed en ongedwongen. Met als gevolg prachtige foto's. Wij zijn er heel erg blij mee. Dank je wel !!

07-08-2016Rianne Koenis

Je bent een top fotograaf!!!